Poli Timisoara a invins cu 2-0 pe UTA, intr-o disputa in care rivalitatea "istorica" dintre cele doua echipe, dar mai ales dintre suporteri, nu cunoaste comparatii. Jocul in sine a fost umbrit de ciocnirile violente ale grupurilor de fani, fiind nevoie de interventia politiei pentru a pune capat luptelor de strada. Meciul Poli Timisoara UTA este, fara indoiala, un adevarat derby care naste pasiuni de ambele parti, indiferent de pozitia echipelor in clasament.

Timisorenii au castigat cu 2-0, dar partida a fost precedata de incidente violente intre suporteri, trei dintre acestia ajungand la spital.Impinsi de la spate de fanatismul tribunelor, alb-violetii s-au aruncat in atac inca din debutul partidei, prima ocazie de gol aparand in minutul 6, cand Olah a sutat in bratele portarului aradean. Echilibrul s-a rupt zece minute mai tarziu, la o faza confuza in careul oaspetilor, la care arbitrul de centru Augustus Constantin, dupa ce s-a consultat cu unul dintre tusieri, l-a eliminat pe Valentin Simion, de la oaspeti, pentru un fault inutil asupra lui Sorin Radoi.

Cu un om in plus, alb-violetii incep sa preseze, iar acest lucru se reflecta rapid si pe tabela. In minutul 25, Gigel Bucur a centrat in fata portii de unde Plesan a trimis balonul in plasa. Dupa deschiderea scorului, cei de la Poli au continuat sa atace, dar aradenii au reusit de fiecare data sa indeparteze.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.