Echipa lui Olaroiu nu reuseste sa fie periculoasa la meciurile din deplasare, alternand prestatiile convingatoare cu cele jalnice

Steaua nu se regaseste! Un meci prost, urmat de unul in care n-a jucat senzational dar a marcat 6 goluri. Ce urmeaza? Un alt joc in deplasare, unde apar aceleasi probleme. Nici bruma de ocazie. Doar niste posesie si multa vaicareala. In rest, amintiri! Nimic altceva! Acesta a fost si laitmotivul intalnirii cu o echipa ambitioasa, Pandurii, dar inca rudimetara si putin experimentata.

Protejata de hazard, campioana putea marca, daca Thereau nu statea ca la frizer sa se aseze confortabil, in loc sa traga spre poarta bosniacului Guso, cel mai linistit om de pe teren. In fine, un joc slab, axat pe platitul de polite si nu pe fotbal, pe incrancenare si foarte putin pe creatie.

Tactica aleasa nu scade cu nimic din meritul gorjenilor, care dupa ce au remizat cu Rapid si au eliminat pe Dinamo din Cupa Romaniei, nu se inclina nici in fata Stelei. Un bravo cu litere mici, dar care anunta un antrenor Eugen Neagoe sosit de nicaieri, dar venit sa se lupte pentru prestanta si respect, intr-o liga in care "gigantii" fac legea. Se vede treaba ca, deocamdata, Neagoe - finul selectionerului Piturca - are stofa de tactician. Si in plus un moral care ii tine vestiarul!

Premierul Ungariei, pe lista lui Becali

Pentru ca i-a transmis lui Tariceanu ca ar vrea sa aiba in Ungaria o echipa de fotbal precum Steaua, premierul ungar Ferenc Gyurcsany i-a devenit simpatic finantatorului Stelei. Becali a anuntat ca-l va invita special pe Gyurcsany pentru meciul cu Dinamo Kiev, finantatorul clubului din Ghencea admitand deja ca maghiarul e un suporter al Stelei.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.