Victor Piturca s-a intors din Spania cu o mina degajata, ca dupa o misiune imposibila, dusa, totusi, la bun sfirsit

Antrenorul nationalei spune ca victoria de la Cadiz atirna greu in palmaresul fotbalului romanesc. "Era foarte important pentru noi sa invingem o echipa cu renumele Spaniei, chiar si intr-un amical. Toti jucatorii merita nota 10 pentru asta. Dupa o victorie, numai de plusuri putem vorbi", a spus Piti, adaugind ca l-a multumit evolutia portarului Danut Coman: "El a facut o partida excelenta si sper sa o tina tot asa".

Tehnicianul a subliniat din nou faptul ca absenta lui Mutu nu i-a incurcat foarte mult planurile: "Un profesionist stie ca o echipa nu sta intr-un singur jucator. Dar, poate daca era Adrian Mutu se termina 2-0 pentru noi".

RAZVAN RAT (Sahtior Donetk): "Dupa acest meci putem sa fim optimisti in privinta partidei cu Olanda. Nu stiu ce va fi in primavara. Important este sa avem incredere in noi si sa speram. Nu a lipsit numai Mutu din echipa. Au fost mai multi, dar cred ca cei care i-au inlocuit au facut-o foarte bine"

RAZVAN COCIS (Serif Tiraspol): "E o victorie mare. Daca vom juca asa si in continuare, avem toate sansele sa ne calificam la turneul final. Sintem in crestere, am facut un joc bun, care ne da sperante"

LUIS ARAGONES (selectioner Spania): "Am fost stapinii balonului in prima repriza si in primele zece minute din a doua parte, dar golul primit ne-a facut nervosi in toate sensurile. Romania este o echipa buna, cu o conditie fizica excelenta"


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.