Desi ultimul an nu a fost prea bun pentru el, David Beckham atrage banii ca un magnet

In 2005, de exemplu, el a castigat 30 de milioane de euro doar din contractele publicitare incheiate cu Adidas, Gillette sau Pepsi dar, lucru curios, acesti bani figureaza ca fiind platiti de firma pe care sportivul si-a infiintat-o in Anglia. Practic, pentru a mai deduce din impozit, el si-a pla-tit banii ca salariu, contractele de publicitate fiind incheiate de companiile respective cu firma lui Becks, "Footwork Productions LTD." si nu cu persoana fizica David Beckham.

Respectivul salariu se adauga celor aproape 10 milioane de euro pe care internationalul englez le castiga ca jucator al Realului. Conform presei britanice, David mai are doua firme. Una, "Dosh and Becks", se ocupa de propriul PR, iar cea de-a doua, "Brand Beckham", detine copyright-ul ultimei sale carti. La randul sau, Victoria are propria firma, "Moody Productions", care ar fi trebuit sa ii promoveze cariera pop pe care o visa.

Victoria il tine sub papuc

Rapperul american Snoop Dogg sustine ca nu se mai poate intalni cu bunul sau prieten, David Beckham, intrucat sotia fotbalistului s-a opus acestui lucru, relateaza site-ul DigitalSpy. Cantaretul - care se declara un mare fan al lui Beckham - a povestit ca a incercat sa se vada cu starul echipei Real Madrid, dupa concertul Live 8 de anul trecut, insa Victoria Beckham s-a opus categoric.

"Vroiam sa petrec seara de dupa concert cu David, pentru ca sunt un mare admirator al lui, iar el este un fan al meu. Sotia sa s-a opus, insa, si nu l-a lasat sa vina la o petrecere cu mine. Cred ca reputatia mea a fost problema, dar eu nu aveam de gand sa-i prezint alte femei", isi aminteste rapperul.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.