Patronul Stelei, Gigi Becali, a spus intr-o emisiune televizata ca fostul international Adrian Ilie i-a cerut o foaie de transfer pentru mijlocasul Ovidiu Petre in valoare de 5 milioane de euro.

Dupa ce anuntase transferul lui Mirel Radoi ba la Portsmouth, ba la Real Madrid, Gigi Becali spune ca a primit o oferta foarte generoasa pentru Ovidiu Petre din partea fostului international Adrian Ilie, care actualmente este si impresar.

REFUZ

Becali spune ca a analizat oferta, dar nu o poate lua in considerare, pentru ca nu vrea sa destrame echipa. "Am primit o oferta foarte buna pentru Ovidiu, in valoare de aproximativ 5 milioane de euro. Am refuzat, pentru ca nimeni nu pleaca de le Steaua, vrem o echipa tare la anul pentru Liga Campionilor", a spus patronul ros-albastrilor. Adrian Ilie a confirmat ca a cerut foaia de transfer, dar a afirmat ca nu are o oferta concreta pentru internationalul roman, ci numai incearca sa-si faca si meseria de impresar, propunandu-l pe mijlocasul stelist unor cluburi din strainatate.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.