„Daca iesea Popescu, nu mai cistigam eu campionatul”, a declarat finantatorul din Ghencea, sugerind pentru a doua oara ca presedintele a ajutat Steaua sa ia campionatul.

Amendat si suspendat de Comisia de Disciplina a FRF pentru acuzatii nefondate la adresa unor oficiali din fotbal, Gigi Becali continua cu dezvaluirile socante. "Eu am ales raul cel mic la ultimele alegeri, ca asa se face, nu? Daca iesea Popescu, nu mai cistigam eu campionatul. Acum, eu l-as vrea pe Porumboiu, care e fanatic al fotbalului. Este cel mai bun conducator si cel mai potrivit pentru conducerea federatiei, nu cred eu ca se va lasa minjit, asa cum fac cei de acum", a spus Becali la OTV, citat de onlinesport.ro, precizind in plus ca are probe care dovedesc ca meciul din campionatul trecut dintre CFR Cluj si Rapid a fost blat.

Becali recidiveaza

Nu este pentru prima data cind Becali face astfel de afirmatii grave, el declarind in octombrie, in "Gazeta Sporturilor": "Eu nu regret, n-am cum sa fac asta, deoarece daca nu-l sustineam, Steaua n-ar mai fi luat campionatul in sezonul trecut. Nu cistigam titlul altfel, asa ca nu regret ca l-am ajutat si ca am votat cu Mircea Sandu". Intrebat daca Mircea Sandu decide cine ia titlu, Becali a raspuns atunci sec: "Bineinteles!", ulterior explicind ca de fapt teama sa se referea la puterea pe care urma sa o aiba varul sau, Giovanni.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.