Mircea Sandu ironizeaza propunerea lui Mitica Dragomir de a reprograma doua etape din cauza vremii nefavorabile, precizind ca presedintii au vrut campionat cu 18 echipe.

Presedintii de cluburi au inceput deja urarile la Federatia Romana de Fotbal, solicitind ca Mos Craciun sa le aduca o vacanta mai mare, anticipind viscole si terenuri impracticabile pe final de sezon. Cei mai grabiti au fost oficialii cluburilor cu probleme. Mai intii, dupa ce antrenorul abia a incropit o echipa la meciul Universitatii Craiova cu Poli Timisoara, Adrian Mititelu a dat tonul la reprogramarea etapelor din decembrie in primavara.

Jiul, primul pe lista

Ieri, un alt club aflat in criza, Jiul Petrosani, a depus oficial o cerere in acest sens la Liga Profesionista de Fotbal (LPF). "Este normal sa nu fim de acord cu jucarea celor doua partide din doua motive: terenul de joc care nu ne va permite sa gazduim un meci de prima liga, data fiind prognoza meteo care se anunta nefavorabila pentru luna decembrie, si contractele jucatorilor care vor avea de suferit. Avind in vedere situatia delicata pe care o avem in clasament, ne-am facut si noi niste planuri in privinta unor transferuri de jucatori, or, daca acest tur se va prelungi, toate planurile ne vor fi date peste cap", a spus Marian Spiru.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.