Selectionerul Romaniei a precizat ca pentru fundasul Radu Stefan un debut contra Spaniei este un lucru extraordinar.

Piturca a explicat convocarea rapidistului Marius Maldarasanu si nechemarea stelistului Banel Nicolita. "Inainte de accidentare, Maldarasanu a facut jocuri foarte bune, performantele Rapidului sunt legate de jocul sau, iar dupa revenirea sa s-a vazut o schimbare in jocul Rapidului. Vreau sa vad cum reactioneaza, mai ales ca e meci amical. Neconvocarea lui Nicolita n-are nici o legatura cu ce s-a intimplat in Spania, la meciul cu Real. El a avut si inca are o problema de sanatate si am renuntat la el", a comentat el.

Victor Piturca a dezvaluit ca Mirel Radoi va reveni, probabil, in primavara in circuitul echipei nationale. "El nu a mai jucat de foarte mult timp si sper sa-si revina complet", a spus selectionerul, adaugind ca nu a mai vorbit cu jucatorul stelist.

El a declarat ca mijlocasul rapidist Costin Lazar este in lotul largit al echipei nationale, insa nu a fost convocat pentru acest meci.

Piturca a precizat ca pentru fundasul Radu Stefan un debut cu Spania "e ceva fantastic, un lucru extraordinar". S-ar putea sa joace si 90 de minute, sa vedem. Daca se accidenteaza unul sau mai multi dintre jucatorii convocati, voi chema alti jucatori in loc, insa nu pot sa dau acum nume", a explicat el.

Tehnicianul "tricolorilor" a afirmat ca este cam devreme ca Radu Stefan sa se gindeasca sa plece de la Dinamo: "Trebuie sa joace la Dinamo cel putin un an dupa terminarea actualului campionat, dar daca va continua asa si se va impune si la echipa nationala, poate oricind sa faca pasul spre un club mare".

Dupa ce pe stadionul din Cadiz, unde se va disputa meciul cu Spania, a fost alarma cu bomba simbata seara, Piturca a mentionat ca nu este ingrijorat: "Suntem pregatiti pentru bombe. In fotbal, oricind se poate intimpla sa explodeze o bomba". Conferinta de presa a antrenorului echipei Cadiz, Jose Gonzalez, dupa meciul cu Las Palmas, a fost suspendata, simbata seara, dupa o amenintare cu bomba. Directorul general al clubului Cadiz, Jose Mata, a afirmat ca s-a primit un telefon de amenintare, astfel ca sediul gruparii a fost evacuat, insa alarma s-a dovedit a fi falsa.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.