Catalina Ponor pleaca astazi in Japonia, pentru doua luni, timp in care va participa la spectacole televizate bine remunerate in Tara Soarelui Rasare.

La Yokohama, multipla campioana romanca va face parte din show-ul Kunoichi (Fetele Ninja), realizat de patru ani de postul nipon TBS, urmand sa primeasca pentru asta aproximativ 30.000 de euro. Catalina se declara incantata de noua sa ocupatie temporara, judecand prin prisma experientei din vara cand, pentru sase zile de prezenta, a pri-mit 3.000 de euro.

"Am vazut poze si filme de acolo. Sunt conditii deosebite, iar aceste spectacole, realizate de adevarati profesionisti media, sunt foarte frumoase si iubite de public", a explicat mama Catalinei, Carmen Ponor, optiunea pentru calatoria in Japonia.

In plus, fosta gimnasta este bucuroasa si ca va putea vizita pe indelete locurile, ceea ce, la prima ocazie, nu a putut. Pentru plecarea la Yokohama, Catalina este nevoita sa-si intrerupa tratamentul me-dical pentru coloana vertebrala inceput acum doua luni cu un doctor roman stabilit de 21 de ani in Germania, care il trateaza si pe printul Albert de Monaco. In felul acesta, ea renunta si la visul de a se recupera in incercarea unei reveniri in activitatea competitionala, pentru Olimpiada de la Beijing. Caci, desi retrasa oficial, Catalina s-a declarat incurajata sa revina, dupa ce a urmarit recentele Campionate Mondiale de la Aarhus.

Ea a sustinut atunci ca nu exclude intoarcerea pe barna (si numai pe acest aparat!), ca sa ajute echipa Romaniei la J.O. Elanul i-a fost insa taiat de antrenorul coordonator al lotului feminin, Nicolae Forminte, care i-a recomandat sa-si vada de sanatate si sa mai lase show-urile. El a mai precizat ca nu-l intereseaza gimnastele care nu se antreneaza centralizat la Deva, exprimandu-si parerea ca Ponor nu mai poate reveni in activitatea sportiva. Asta a infuriat-o pe Catalina, care a replicat ca Forminte ar trebui sa-si tina opiniile pentru el. Insa plecarea in Japonia, unde va ramane pana pe 2 ianuarie 2007, ii da dreptate antrenorului.

Emisiunea la care va participa tripla campioana olimpica le-a mai avut ca invitate, de-a lungul timpului, si pe Andreea Raducan, Silvia Stroescu, Oana Ban si Monica Rosu. Ponor va pleca impreuna cu Loredana Boboc, campioana olimpica la Sydney, alaturi de care a dat de curand si probe pentru telenovela "Iubire ca-n filme". Cele doua sportive au trecut cu bine castingul si vor incepe filmarile in ianuarie. Mama Catalinei nu e insa incantata de pasiunea fiice pentru actoria tv.

"Nu sunt o fana a telenovelelor", a marturisit dna Ponor, sustinand ca dorinta fiicei de a juca in asemenea productii e "doar un moft". "Nici nu stiu daca va fi recompensata pentru un eventual rol sau daca va primi ceva foarte avantajos comparativ cu timpul pe care il necesita aceasta activitate", a mai spus Carmen Ponor, care e nemultumita si de nivelul rentei viagere "de tot rasul" pe care o primesc fostii campioni. Mama Catalinei prefera ofertele din strainatate, care s-au inmultit in ultima vreme. "
Deocamdata, a mai acceptat o propunere din Canada", a dezvaluit Carmen Ponor, Catalina urmand sa plece intr-acolo pe 18 ianuarie.

Dupa doua saptamani peste Ocean, ea va reveni in tara, pentru a se dedica exclusiv examenelor de la Facultatea de Educatie Fizica si Sport, dar si de la Economie-Relatii Internationale, unde este studenta.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.