Chiar daca Rapid a reinceput sa joace asa cum isi doreste Razvan Lucescu (si chiar patronul Copos), antrenorul giulestenilor are o mare temere atunci cind vine vorba de adversara Mlada Boleslav, din grupa G a Cupei UEFA, echipa cu care se va intilni pe 23 noiembrie. Masivitatea cehilor ii da batai de cap lui Lucescu jr, acesta explicindu-le elevilor sai ca trebuie sa combine mai mult la firul ierbii pentru a destabiliza defensiva Mladei. De altfel, s-a observat si in ultimele meciuri ca Rapid exerseaza jocul cu mingea la picior, renuntindu-se, intr-o foarte mare masura, la centrarile de pe flancuri, in detrimentul patrunderilor frontale si al paselor pe culoar. grijorarea "feroviarilor" are suport, daca aruncam o privire peste lotul avut la dispozitie de Dusan Uhrin, tehnicianul Mladei Boleslav.

Toti cei trei portari au peste 1,90 metri, titularul Pavel Kucera fiind cel mai "mic", cu 1,90 metri. Pe linia de fund, Marian Palat (1,80 m), Frantisek Sevinsky (1,88), Jiri Vit (1,82), Adrian Rolko (2,00), Jan Rajnoch (1,88), Jaroslav Nesvadba (1,86) si Ilongo Ngasanya (1,85) reprezinta un zid greu de escaladat si pentru un alpinist. Nici mijlocul nu sta mai rau, cu "girafele" Petr Mikolanda (1,94), Lukas Vaculik (1,80), Martin Abraham (1,80) si Tomas Polacek (1,82). In fine, atacul este unul de NBA, "baschetbalistii" Michal Ordos (1,91) si Tomas Sedlacek (1,86) pe post de pivoti, ajutati de "piticii" Marek Kulic (1,78) si Lubs Pecka (1,82).


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.