Florin Marin este, incepand de ieri, noul antrenor al formatiei Ceahlaul Piatra Neamt. Marin l-a inlocuit in functie pe Vasile Silaghi, preparatorul fizic, care a pregatit echipa la meciul cu Steaua, dupa demiterea lui Ion Moldovan. Noul antrenor are drept obiectiv evitarea retrogradarii la finalul campionatului, potrivit declaratiei presedintelui de onoare al clubului, Gheorghe Stefan, cel care a si insistat pentru aducerea tehnicianului la echipa nemteana.

"Domnul Florin Marin are un contract pana la sfarsitul campionatului, cu drept de prelungire neconditionata, daca echipa isi atinge obiectivul, adica locul 14. Eu as vrea sa-l prelungim cat mai mult, pentru ca intotdeauna m-am inteles bine cu el", a declarat ieri Gheorghe Stefan, cu prilejul instalarii oficiale la echipa a noului tehnician.

Florin Marin cosidera normal obiectivul echipei pentru acest sezon. "Am acceptat cu placere propunerea domnului Stefan, in primul rand pentru ca am colaborat bine cu dansul si cu actuala conducere administrativa de aici. Ceahlaul are un nucleu de jucatori pe care eu i-am promovat in prima liga si pe care i-am pregatit mult timp. Obiectivul pentru acest sezon este unul realist, pentru ca Ceahlaul este o echipa nou promovata, iar din sezonul viitor isi va propune obiective mai indraznete", a declarat Florin Marin.

Proaspatul tehnician a mai antrenat echipa de sub Pietricica in doua randuri, 1996-1997 si in 2001. In actuala editie de campionat, Marin a pregatit pe Jiul Petrosani, dar a fost demis la sfarsitul lunii septembrie din cauza rezultatelor slabe.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.