Meciul Rapid - Metalurg Zaporoje a fost intrerupt in minutul 75, dupa o bataie generala intre jucatori

Rapid a ajuns sa faca istorie in turneul de pregatire pe care il intreprinde in Antalya. Din pacate aceasta performanta s-a inregistrat nu in plan fotbalistic ci in scene de lupta cum sunt cele din K1.
In minutul 75 al partidei pe care giulestenii au disputat-o in compania echipei Metalurg Zaporoje, la scorul de 2-1 pentru ucraineni, Maftei a fost faultat destul de dur la mijlocul terenului de un adversar.

Rapidistul a ripostat imbrancindu-si adversarul.
Imediat, un alt jucator ucrainean l-a lovit pe Nae Constantin si totul a degenarat mai apoi intr-o bataie generala din care nu au lipsit lovituri ce i-ar face invidiosi si pe luptatorii de K1. Spiritele s-au calmat abia la interventia jandarmilor si a oamenilor de pe bancile de rezerve. Arbitrul a decis insa ca partida nu mai poate continua in asemenea conditii si i-a pus punct cu un sfert de ora mai devreme. In drum spre vestiare jucatorii celor doua echipe s-au mai "gratulat" cu cateva injuraturi.

Razvan Lucescu: "Sunteti niste golani"

Cel mai nemultumit de cele petrecute pe teren a fost antrenorul giulestenilor, Razvan Lucescu, care si-a cricat jucatorii ce se felicitau apoi pentru loviturile reusite in timpul luptelor duse cu ucrainenii. "Sunteti niste golani dupa cum va manifestati. Trebuia sa va bucurati daca conduceati clar disputa din teren, nu cand sunteti condusi cu 2-1", a rabufnit Lucescu. In meciul cu Metalurg, rapidistii au reusit sa deschida scorul in minutul 2 prin Negru si pareau a izbuti o victorie concludenta.

Pe parcurs, elevii lui Razvan Lucescu au slabit insa ritmul si s-au vazut condusi cu 2-1 pana in minutul 75, cand arbitrul a pus capat partidei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.