Antrenorul Stelei, Cosmin Olaroiu, spune ca oboseala este principala cauza a prestatiilor mai slabe ale lui Nicolae Dica. Totodata, tehnicianul vorbeste si despre atentia deosebita pe care adversarii i-au acordat-o atacantului in ultimele partide din Liga I si Champions League. Oli ii ia apararea lui Dica, dupa ce patronul Gigi Becali il criticase dur in mass-media

Gigi Becali: "Acum nu se mai oboseste ca e prea mare vedeta si are numai fite in cap". Aceasta a fost declaratia patronului, dupa remiza de la Piatra Neamt, despre Nicolae Dica. In obisnuita intilnire saptaminala cu presa, tehnicianul Cosmin Olaroiu a pus accentul pe situatia atacantului sau si a admis ca boss-ul Stelei a fost, uneori, prea dur cu anumiti jucatori: "Gigi este patronul echipei si e normal sa-si exprime parerea. Poate ca a fost cam dur cu unii jucatori, dar e punctul lui de vedere".

Oli a gasit si o explicatie pentru evolu- tiile mai putin convingatoare ale lui Dica, dind vina pe oboseala acumulata de ex-pitestean: "Toata lumea asteapta foarte mult de la Dica, dar sa nu uitam ca a jucat 26 de meciuri, in trei luni si jumatate. Am discutat cu el si mi-a spus ca se simte obosit si de aceea are circumstante atenuante. Normal ca e afectat, dar nu e, in nici un caz, o problema".

Tehnicianul campioanei nu s-a marginit sa vorbeasca doar despre starea fizica a lui Dica, ci a invocat si o alta cauza, care a dus la aceste evolutii sub asteptari: "El a devenit un jucator-cheie la Steaua si de aceea are parte de mai multa atentie din partea adversarilor. Cu Urziceniul, Dan Petrescu a pus un om sa-l urmareasca pe tot terenul, iar la Madrid, Emerson l-a marcat foarte strins", si-a incheiat antrenorul justificarea.

El a admis ca s-a aflat intr-o situatie delicata, inaintea partidei cu Ceahlaul, cind a trebuit sa-si definitiveze lotul: "Duminica am avut toti jucatorii la dispozitie si chiar am fost incurcat, pentru ca erau prea multi. Ca sa nu mai spun ca, in scurt timp, vor reveni si ceilalti accidentati".


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.