Sahtior Donetk a pierdut derby-ul de luni cu Dinamo Kiev, scor 0-1, in deplasare, si Mircea Lucescu mai are sanse pur teoretice la castigarea titlului. Antrenorul roman a terminat meciul in tribune, fiind eliminat de centralul portughez Paulo Gomes pentru proteste. La oaspeti, Rat si Marica au fost titulari, ultimul fiind schimbat la pauza. Gazdele nu l-au folosit pe Cernat. Dupa doua titluri consecutiv in campionatul Ucrainei, Mircea Lucescu traieste in aceasta saptamana cele mai grele momente de la instalarea sa pe banca lui sahtior Donetk.

A acumulat doar doua puncte in primele patru meciuri de Liga Campionilor si a inceput derby-ul de luni, cu Dinamo Kiev, la trei puncte in spatele rivalei din capitala. In prima liga ucraineana, dominata de Dinamo si sahtior, se spune ca, daca una dintre cele doua echipe se distanteaza la sase puncte, e ca si campioana. Pur si simplu, nu exista alti rivali. Dinamo a castigat la limita, scor 1-0 prin golul lui satkih, si nu mai poate pierde titlul. Partida s-a terminat cu un scandal-monstru. Arbitrul portughez Paulo Gomes a fost in centrul atentiei. Adus special pentru acest derby, l-a eliminat pe fundasul lui sahtior, Cigrinski, cu doua minute inainte de finalul primei reprize. A fost momentul in care Mircea Lucescu a explodat.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.