Vremea proasta de la sfarsitul saptamanii trecute a repus pe tapet o problema mai veche, cea a programarii etapelor in Liga 1. Chiar daca s-a mai miscat cate ceva in privinta suprafetelor de joc, deocamdata nu se poate evolua onorabil in conditii meteo nefavorabile, astfel ca decizia FRF ca doua etape din retur sa se joace in decembrie este ilogica.

Primul care s-a revoltat a fost antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, care a simtit pe propria piele, vineri, contra celor de la FC Arges, cum este sa joci pe viscol. Pe un teren inghetat, acoperit de zapada, echipele tehnice sunt dezavantajate, fiind incurajat antijocul.

"Nu inteleg de ce trebuie sa jucam doua etape din retur in luna decembrie. S-a anuntat ca nu va mai veni iarna? Plus ca nu inteleg de ce trebuie sa terminam campionatul mai repede anul viitor, ca nu este programata nici o competitie importanta. Probabil ca sunt unii care vor sa plece in vacanta de vara mai repede", a rabufnit Dan Petrescu. In Comitetul Executiv al FRF s-a decis ca in acest an sa se dispute doua etape din retur, dupa cum urmeaza: pe 2 decembrie se va juca etapa a 18-a (prima a returului) si pe 9 decembrie cea a 19-a, abia dupa aceasta data echipele urmand sa intre in vacanta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.