Alt scandal la Real. Dupa conflictul dintre Ronaldo si antrenorul Fabio Capello, care-l tine pe brazilian pe banca rezervelor, introducandu-l doar cateva minute pe teren, o alta vedeta a ajuns in centrul atentiei. E vorba despre David Beckham care a intarziat zece minute la primul antrenament al galacticilor de dupa meciul cu Steaua. Cand a iesit din vestiar alergand spre teren, coechipierii l-au aplaudat ironic, iar Capello abia s-a abtinut sa nu izbucneasca, noteaza ziarul "Bild", citand "The Sun".

Potrivit jurnalistilor britanici, de vina pentru intarziere ar fi fost cheful prelungit de dupa partida castigata in extremis in fata romanilor, chef la care Beckham si l-a luat tovaras de pahar pe Ronaldo. Numai ca brazilianul, si asa aflat pe lista neagra a antrenorului, s-a prezentat constiincios la antrenament, in vreme ce englezul... nu s-a putut trezi. Este a doua oara cand Beckham rateaza inceputul unui antrenament, dupa ce, in august, avionul cu care venea din Marea Britanie a avut intarziere.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.