Astazi si maine se vor disputa primele manse din turul al treilea al cupelor europene pentru echipele romanesti de handbal masculin

UCM Resita va sustine ambele partide din Challenge Cup impotriva formatiei Tbilisi pe teren propriu, prima partida urmand sa aiba loc astazi, de la ora 11.00, returul fiind programat maine, de la aceeasi ora.

HCM Constanta va sustine azi, de la ora 19.00, a cincea partida din cadrul grupei E a Ligii Campionilor, impotriva cehilor de la Banik Karvina, o victorie fiind necesara "marinarilor" nu numai pentru a pastra sansele de calificare in turul urmator, ci si pentru a iesi din criza in care clubul a intrat dupa infrangerea severa de la Gudme, 33-17. in clasamentul grupei conduce THW Kiel, cu 10 puncte, urmata de Gudme, cu 4 puncte, ambele formatii disputand 5 partide, pe locul al treilea se situeaza HCM Constanta, cu 4 puncte, pe ultimul clasandu-se Banik Karvina, cu 0 puncte.

Maine, de la ora 16.30, Steaua Bucuresti va juca prima mansa din turul trei al Cupei EHF impotriva puternicei echipe elvetiene Grasshoppers Zurich, antrenorul Vasile Stanga declarand dupa tragerea la sorti ca sortii i-au rezervat detinatoarei trofeului cel mai greu adversar din urne. Returul va avea loc in Elvetia, pe data de 11 noiembrie.

Tot maine, de la ora 11.00, cea mai in forma echipa din campionatul Romaniei, Dinamo Bucuresti, va juca impotriva formatiei Sporting Lisabona, intr-o partida contand pentru turul al treilea al Cupei Cupelor. Returul va avea loc pe data de 12 noiembrie, la Lisabona.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.