Imediat dupa meciul dintre Dinamo si Besiktas, Mircea Lucescu a declarat pentru presa din Turcia ca este mare pacat ca formatia lui Tigana nu a cistigat. Tehnicianul lui Sahtior il considera vinovat de infringerea turcilor pe arbitru, iar acest lucru i-a iritat pe actionarii dinamovisti. Vasile Turcu a fost cel mai vehement la adresa tehnicianului, acuzindu-l ca nu are caracter

Meciul confirmarii. Asa a sunat verdictul multor voci din fotbalul roma nesc inaintea partidei Dinamo - Besiktas. Ciinii aveau nevoie de o victorie pentru a pune stampila calitatii pe cele 13 izbinde consecutive din campionat. Si au reusit. In ciuda acestui fapt mai exista persoane care pun sub semnul intrebarii succesul ciinilor. Unul dintre contestatari este chiar omul de la care multi nu s-ar fi asteptat atunci cind vine vorba de Dinamo.

Mircea Lucescu a acordat un interviu presei de la Istanbul in care spune ca arbitrul a tras cu romanii: "Eu consider ca la faza respectiva categoric nu a fost penalty. Aici, cel care a facut o mare greseala, alaturi de aparare, a fost centralul. Pacat de Besiktas. Este trist ca nu a fost rec o m p e n s a t a pentru lupta pe care a dat-o. Turcii au stapinit terenul, ei sint cei care au ratat victoria".

La final, fostul idol al suporterilor din Stefan cel Mare a fost transant: "Dinamo a fost departe de ce era in campionat. Stresul Cupei UEFA i-a cuprins pe jucatorii acestei echipe". Vorbele antrenorului nu le-au cazut prea bine conduca- torilor dinamovisti.

Cel mai vehement a fost Vasile Turcu, actionarul fiind dezamagit de declaratiile lui Lucescu, taxindu-le extrem de dur: "Ce sa-i ceri acestui om?! El a vazut ca Tigana e pe teava si vrea sa se duca acolo. De aceea face aceste comentarii inutile. Se baga in seama! Lasati-l in pace, sa se odihneasca. Ne-a demonstrat ca este o persoana fara caracter".

Mircea Rednic a ales sa fie ironic cind a auzit de cele spuse de mentorul sau: "Mircea Lucescu! Un antrenor mare!".

CORNEL DINU (administrator delegat Dinamo):" Nu e nici o surpriza in ce spune domnul Lucescu. Mie mi se pare normal, insa nu stiam ca romVASILE TURCU (actionar Dinamo):" Steaua a jucat bine cu Real, dar nu a bagat mingea in poarta. Noi am fost dominati, dar am reusit sa cistigam. Am ramas cu ceva, ei nu. Asta e pina la urma cel mai important. Nu ce se trezeste sa zica Lucescu."

ACCIDENTARE. Dennis sta trei saptamini

Pe la jumatatea primei reprize, Dennis Serban a resimtit dureri. A mai ramas pe teren, a tras de el, dar se vedea cu ochiul liber ca fiecare miscare era aproape un chin. Cu doar putin inainte de pauza, Mircea Rednic l-a inlocuit, introducindu-l pe Ze Kalanga. Dupa meci, verdictul a sunat insa groaznic: ruptura musculara! Este foarte probabil ca mijlocasul va lipsi pentru aproximativ trei saptamini.

DORINTA. Lobont vrea la Dinamo

Aducerea din iarna a lui Bogdan Lobont in Stefan cel Mare este din ce in ce mai plauzibila. Presa italiana scrie ca portarul a vorbit cu conducerea clubului Fiorentina si le-a cerut sefilor sa-l lase sub forma de imprumut la Dinamo, pentru ca la trupa viola nu prinde un loc de titular. De asemenea, el i-a rugat pe oficiali sa fie receptivi in eventualitatea unor oferte de transfer.

AMENDA. Ganea a fost penalizat cu 2.000 de dolari

Declaratiile in care Ionel Ganea ii ataca pe cei din conducerea lui Dinamo si pe antrenorul Mircea Rednic nu au ramas fara urmari. Astfel, atacantul de 33 de ani a fost amendat cu suma de 2.000 de dolari, victoria cu Besiktas neinduplecindu-i pe actionari.

Primul penalty in 21 de meciuri!

Dinamo a reusit sa se mpuna in fata celor de la Besiktas gratie unui penalty. Lovitura de la 11 metri a fost una speciala, deoarece este prima pentru ciini in cele 21 de partide disputate de ei in campionat, Cupa UEFA sau Cupa Rom"In campionat, nu am avut nevoie, insa acum a venit la fix. Daca nu ma insel, mai erau vreo patru minute din meci. Inainte ratasem doua lovituri libere. Una din pozitie buna", a spus Clau-gol. Atacantul a explicat de ce a fost el executantul: "Inainte de meci, antrenorul mi-a spus ca, daca din greseala o sa avem penalty, eu sa bat. Uite ca a fost sa fie si a iesit bine".


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.