Iata cum comenteaza jurnalul madrilen "As" faza autogolului din minutul 71: "Nicolita a simtit in ceafa rasuflarea lui Beckham (sau poate a simtit mirosul pielii parfumate a englezului) si a suferit un atac de alienare mentala temporara. A trimis un balon in diagonala, ca la carte. Ia lectii, van Nistelrooy! Cernea cumpara, insa, o sticla de ketchup, undeva, departe de poarta. Halucinant. A ingenuncheat disperat. Probabil se temea de furia lui Gigi Becali."

"El Mundo deportivo"

"Real Madrid si Steaua au oferit unul dintre cele mai proaste si absurde meciuri ale anului".

"As"

"In `Noaptea tuturor sfintilor`, Mos Craciun Nicolita a fost canonizat de madrileni, fiind al doilea idol provenit din patria lui Dracula, dupa Duckadam. Nicolita, te respect!"

"Marca"

"Real a cistigat meciul gratie unui `tontogol` marcat de Nicolita in poarta lui Cernea".

"Sport"

"Steaua perfectioneaza sistemul lui Capello. Fratii de singe, Calderon si Becali, s-au amuzat copios la faza golului marcat de Nicolita".

"La Razon"

"S-au jerfit la Madrid. Steaua care a aparut pe `Santiago Bernabeu` nu a mai fost cea care s-a lasat incalecata la Bucuresti".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.