Select. Actualul detinator al titlului suprem s-a mutat intr-o vila de aproape un milion de euro, in Mont-sur-Rolle, unde septuplul campion mondial isi construieste un adevarat palat

Elvetia este tara preferata a bogatilor din toata lumea. Seici cu buzunarele doldora de petrodolari, diverse staruri din showbiz, dar si fosti sau actuali campioni din lumea sportului. Printre ultimii sositi in Tara Cantoanelor se numara dublul campion mondial din Formula 1, Fernando Alonso. Spaniolul a achizitionat o vila de aproape un milion de euro in localitatea Mont-sur-Rolle. "O vila minuscula in raport cu palatul pe care si-l construieste Michael Schumacher pe malul Lacului Lemann", dupa cum noteaza cotidianul "Tribune de Geneve".

Ibericul va fi, astfel, vecin cu fostul septuplu campion al lumii, Schumi fiind foarte popular in Elvetia, unde joaca fotbal sau participa la diverse actiuni caritabile. Mont-sur-Rolle va deveni resedinta oficiala a lui Alonso, care nu va renunta la locuinta din Oxford (Anglia). El mai detine o casa in cantonul elvetian Vaud, la Chateau d'Oex. In Elvetia, tara preferata de oamenii care au conturi grase din cauza impozitelor mici, locuiesc si alti fosti sau actuali piloti din F1, francezul Alain Prost, canadianul Jaques Villeneuve ori scotianul David Coulthard.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.