Faza din minutul 70 al meciului de pe Bernabeu a facut din Banel Nicolita un om terminat. Mijlocasul nu a inchis nici un ochi in noaptea de dupa partida, reprosindu-si necontenit greseala. Gigi Becali l-a aparat, declarind ca nu e suparat pe Nicolita

La Bucuresti 1-4. Toata lumea spunea ca Steaua va merge la Madrid cu gindul sa nu ia prea multe. Dar ros-albastrii incep entuziasmant si cu foarte mult tupeu. Stancu il neutralizeaza pe Robinho, Guti nu misca in fata lui Ovidiu Petre, Nicolita si Badea ii hartuiesc permanent pe fundasii Realului. Se poate! Acest gind se cuiba- reste in mintea romanilor.

A celor de acasa, dar mai ales a miilor de pe Bernabeu. Minutul 70. Timpul se opreste in loc. Ce cauta Banel pe postul de fundas stinga? Vine Raul! Stelistul pare relaxat si paseaza inapoi. E gol. Autogol. Cernea e undeva pe jos. Ce face acolo? Si Banel e cazut la pamint. E darimat.

"Ar fi dat toata cariera sa, numai sa nu fi dat pasa aceea", spunea Vali Badea dupa meci. Il ridica Raul si Beckham, carora li s-a facut mila de bietul romApoi iar a inceput sa plinga. Pina dimineata. La antrenament a fost foarte apatic, nu a avut chef de nimic. Se intreba cum a putut sa-si dea autogol chiar in meciul vietii lui. De ce el? De ce tocmai el? De ce atunci si nu pe vremea cind juca la Avintul Ciresu? De ce? S-a intors la Bucuresti la fel de afectat. Poate chiar mai mihnit decit acolo, pentru ca aici, acasa, a amarit multe inimi. Dar mai amarit ca el nu e nimeni. Un fost mare sportiv, Ion Tiriac a spus: "E trist, dar se poate intimpla oricui". Capul sus Banele!

Gigi sponsorizeaza partidul romanilor din Spania
Gigi Becali va fi sprijinit de partidul romMIHAI STOICA: "Din pacate, jucatorul care in mod normal ar fi trebuit sa fie eroul acestei partide, pentru ca, dupa opinia mea a fost un penalty clar refuzat Stelei, la Nicolita, a fost si protagonistul acestui autogol nefericit"

GUTI: "Cred ca au gresit un pic amindoi, dar nu poti sa judeci jocul unei echipe doar dupa o greseala"

MARIUS LACATUS: "Nicolita nu a respectat o regula elementara din fotbal - atunci cind pasezi la portar, nu trimiti mingea pe centrul portii"

PETRE GRIGORAS (antrenor Otelul): "Parerea mea este ca Banel Nicolita a fost unul dintre jucatorii buni din partida cu Real. Dar a facut o greseala, cumulata cu marea gafa a lui Cernea. Personal il condamn mai mult pe Cernea decit pe Banel Nicolita"


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.