Dupa ce Steaua a fost eliminata din Liga Campionilor, in urma infringerii la limita in fata Realului, patronul campioanei a fixat un nou obiectiv echipei sale: finala Cupei UEFA!
"Obiectivul nostru este acum finala Cupei UEFA, insa ne gindim si la cistigarea campionatului, desi este foarte greu, dar nu imposibil. Vom lupta pe ambele fronturi", a dat verdictul Gigi Becali. El s-a aratat multumit de prestatia juca- torilor sai, dar a fost mai modest decit ne obisnuise pina acum: "Nu pot spune ca am avut ghinion, pentru ca si ei au ratat un penalty si alte trei mari ocazii de gol. In prima repriza leam pus probleme, dar in a doua ne-au lasat puterile".

Becali si-a fixat si un termen limita, pina la care Steaua va deveni una dintre fortele Europei: "In acest moment nu ne putem lupta de la egal la egal cu marile echipe. Imi trebuie 4-5 ani sa fac o echipa, ca sa ne masura m fortele cu Real", a conchis patronul din Ghencea.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.