Dupa cele 13 victorii consecutive din campionat, chiar inaintea debutului oficial, de astazi, din cupele europene, in Soseaua Stefan cel Mare a inceput nebunia. Atacantul Ionel Ganea si directorul executiv Cristi Borcea au scos cutitele pe masa
"Ganea s-a autopropus la Timisoara! Nu am vrut sa divulgam acest lucru, dar asa nu se mai poate. Ganea a dovedit ca nu se comporta ca un jucator profesionist si va suporta rigorilor Regulamentului de Ordine Interioara care exista la Dinamo. Este sub contract cu noi si nu va pleca de la echipa decat atunci cand acesta se va incheia", au fost cateva dintre cuvintele comunicatului emis de Cristi Borcea, ieri, la conferinta de presa de dinaintea partidei din aceasta seara, din Cupa UEFA, contra lui Besiktas, din primul meci al "ros-albilor" din actuala editie a Cupei UEFA.

Din pacate, acestea sunt auspiciile sub care trupa lui Mircea Rednic porneste actuala campanie europeana. De altfel, antrenorul lui Dinamo s-a aratat si el extrem de dezamagit de turnura pe care au luat-o lucrurile, atacandu-l direct pe jucatorul sau: "Sunt deranjat de ceea ce a declarat Ganea. Am ajutat la aducerea lui aici, am insistat sa i se ofere toate conditiile sa ne putem folosi de experienta lui, de valoarea lui. Pe plan profesional, nu am sa-i reprosez nimic, dar ma doare ca n-a reusit sa inteleaga, sa ma inteleaga, ca aici e o disciplina pe care si el trebuie s-o respecte. Nu e prima oara cand face asemenea declaratii. E un regulament de ordine interioara care trebuie respectat de toata lumea. Ii venea randul sa joace titular. Voi vedea ce decizie voi lua. El trebuia sa-si vada de treaba lui, de jocul lui!".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.