Ionut Popa este inca suparat pe jucatorii sai, care au fost ridicoli in meciul cu Dinamo, din etapa trecuta. Temperamentalul tehnician i-a acuzat pe ieseni ca l-au facut de ris la jocul de simbata seara din Stefan cel Mare. Acesta recunoaste ca nu ar refuza o oferta din Giulesti. Asa i-a descris Ionut Popa pe elevii sai dupa meciul cu Dinamo.

Sport Total: Mai sinteti suparat pe jucatori?

Ionut Popa: Dupa ce s-au facut de ris in meciul cu Dinamo si au fost niste rahati in ploaie, ce sa mai zic?! Niste nesimtiti care nu au jucat nimic, s-au plimbat pe teren.

I-ati pedepsit?

Pe Tincu il bat diseara la antrenament cu cureaua la palma, pentru ca a jucat slab in meciul de simbata seara si de ceilalti ma ocup eu, vad eu ce o sa le fac si lor.

Aveti doua meciuri cu Farul, unul in cupa celalalt in campionat...

Am mari probleme de efectiv, am numai 12 jucatori valizi si trei portari, restul sint accidentati. Nu stiu ce formula voi trimite pe teren in urmatoarele jocuri. Dar sper sa cistigam cele doua partide.

Il lasati pe Bilba la Rapid?

Daca vin cu 750.000 de euro si ne dau si un mijlocas central, si miine il las sa plece. Dar vrem si banii pe care trebuie sa ni-i dea pe Pancu. Eu am incredere in domnul Copos, care este cel mai simpatic fost politician.

V-ati gindit vreodata sa antrenati in Giulesti?

Daca vin la Rapid, ori i-au campionatul la pas, ori ma arunc cu tot cu stadion in aer. Nu se stie niciodata ce iti rezerva viitorul.

Au aparut unele zvonuri ca dupa meciul cu Steaua ati fost premiati de Dinamo. Este adevarat?

Nu este nimic adevarat, a facut Bilba o gluma unui ziar din Iasi cu care avem probleme. Dar eu, Ionut Popa, voi stimula financiar Soimii Peci daca va ajunge sa joace in Cupa Romaniei cu Steaua sau cu Dinamo. Acolo m-am nascut eu. Este o formatie de amatori pe care o ajut.

Probleme pentru Iasi

Dupa ce Ionut Bilba a dezvaluit ca in contractul sau este stipulata suma de 50.000 de dolari, dar de fapt el ia 70.000, Comitetul Executiv al FRF s-ar putea autosesiza. Conform celor spuse de atacantul iesean, intre jucatori si club exista o conventie si ei incaseaza mai multi bani.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.