La sosirea la Madrid, jucatorii Stelei nu au dorit sa dea ochii cu presa si nici cu sustinatorii care i-au asteptat la aeroport. Elevii lui Olaroiu au evitat astfel sa dea autografe, dar sa si raspunda intrebarilor jurnalistilor. Avionul charter cu care fotbalistii de la Steaua au plecat, luni dupa-amiaza, la Madrid, a ajuns la destinatie cu 45 de minute intarziere fata de ora anuntata initial. La sosire, jucatorii au fost asteptati de zeci de suporteri, precum si de oficialii clubului Real Madrid.

Spre surprinderea tuturor, "ros-albastrii" nu au iesit pe la terminalul unde erau asteptati, delegatia fiind directionata catre un terminal al aviatiei civile, unde presa nu a avut acces. De acolo, stelistii s-au urcat intr-un autocar pus la dispozitie de clubul iberic si s-au deplasat la hotelul Intercontinental, stabiliment de cinci stele din centrul Madridului. in momentul in care autocarul a trecut pe langa grupul de suporteri veniti sa-i intampine pe campionii Romaniei, fanii au inceput sa-l huiduie copios pe portughezul Carlos, in timp ce Olaroiu zambea ironic prin geamurile mari.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.