Nehotarat. Cristi Chivu nu a ajuns inca la nici un acord cu echipa sa de club, AS Roma

Capitanul echipei nationale de fotbal a Romaniei spune ca va mai negocia cu oficialii italienilor, dar a precizat ca nu este sigur daca isi va prelungi sau nu contractul.

Presa din Italia a dezvaluit ieri ca Roma s-ar fi inteles cu fundasul roman privind bazele unui viitor contract, valabil pana in 2012.

Totusi, Chivu a negat aceasta informatie, declarandu-ne: "Nu s-a stabilit inca nimic. A ramas sa mai aiba loc o intrevedere la finalul lunii decembrie sau in ianuarie si sa vedem atunci cum stau lucrurile. Inca negociem. Este adevarat ca impresarul meu (n.r. - Victor Becali) a avut discutii cu cei din conducerea clubului, dar atat si nimic mai mult. Eu am contract cu ei pana in 2007 si in momentul de fata conteaza mai putin ce am eu de gand".

Rat, Marica si Stefan Radu, dupa Chivu

In plus, jurnalistii italieni avanseaza ipoteza potrivit careia Chivu nu va fi singurul jucator roman de la AS Roma.

Publicatia "Romanista" sustine ca directorul sportiv al clubului din Cizma, Daniel Prade, s-a interesat la Victor Becali si de situatia altor trei fotbalisti romani: Razvan Rat, Ciprian Marica si Stefan Radu, dinamovistul fiind considerat "urmasul lui Cristi Chivu".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.