Razvan Lucescu nu a putut conta nici la meciul cu CFR Cluj (3-1) pe suportul patronului George Copos, care nu a catadicsit sa vina la stadion. "Fiecare are voie sa faca ce vrea in timpul liber", a spus Lucescu, vizibil dezamagit. El a dezvaluit ca nu a semnat prelungirea contractului cu Rapid si ca din vara "se poate intampla orice", adica ii poate parasi pe giulesteni.

Dupa ce l-a "pierdut" pe Dinu Gheorghe, George Copos ar putea sa ramana, in curand, si fara Razvan Lucescu. Atitudinea lui Copos fata de angajatii sai poate da o lovitura dura clubului de langa Podul Grant, in conditiile in care antrenorul care a realizat cea mai mare performanta europeana din istoria Rapidului ar putea pleca, cel mai probabil, in Turcia. La sfarsitul sezonului trecut, Copos a promis ca ii va mari contractul lui Lucescu junior. Au trecut, de atunci, mai bine de o jumatate de an si tehnicianul castiga tot 70.000 de euro, adica pe jumatate cat ia Cosmin Olaroiu la Steaua.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.