Suparare. Presedintele lui FC National este decis sa-si caute dreptatea in instanta. Constantin Iacov intentioneaza sa actioneze in justitie Federatia Romana de Fotbal si planuieste sa retraga echipa din campionat din cauza "hotiilor" repetate ale arbitrilor

"Este clar, nu mai avem alte solutii si sunt sigur ca oamenii binevoitori vor avea mari surprize cand vom scoate echipa din teren si vom retrage Nationalul din Liga I", ne-a declarat extrem de nervos seful clubului din Cotroceni. Supararea lui Iacov vine dupa meciul de la Arad, unde, sustine "bancarul", jucatorii lui Jean Vladoiu au fost "rupti" de arbitri. "Tusierii ne-au dezavantajat in cel putin trei situatii clare, Corpodean de la patru metri distanta de faza arata corner, apoi la decizia tusierului, aflat la 12 metri, da penalty, plus alte faze dubioase. Nu ne-au ciupit, ne-au facut pe fata", se plange bossul din Parcul cu Platani.

Ii paraste la Blatter

Constantin Iacov sustine ca nu mai are nicio solutie si se va adresa forurilor europene, dar si instantelor de judecata: "I-am trimis trei memorii lui Mircea Sandu, dar presedintele FRF nu a binevoit sa ne raspunda. Ce sa mai fac? O sa ma duc si la Blatter, sa solicit acolo dreptatea. Oricum, am luat legatura si cu o firma de avocatura din Elvetia si vom actiona in judecata FRF-ul".

"Jucatorii sunt terminati psihic"

Greselile in defavoarea Nationalului i-au adus la disperare pe elevii lui Vladoiu. "Jucatorii nu mai pot. Sunt cu moralul la pamant. Sunt terminati psihic. Vad si ei ce se intampla... cum nu sunt lasati sa joace", spune Iacov.

"Dragomir nu exista"

"Ne vom retrage din campionat si fotbalul romanesc o sa fie de rasul lumii. Vom aparea pe CNN si pe toate posturile TV, iar cei care acum spun ca fac legea vor trebui sa dea socoteala", spune presedintele clubului din Cotroceni, care este sigur ca seful LPF se afla in spatele necazurilor sale: "Am primit de mult semnale ca nu trebuie sa ma pun cu Dragomir (foto), dar el pentru mine nu exista. El apartine doar trecutului negru. Ce, acum trebuie sa ma dau bine cu Dragomir ca sa nu am probleme? Nu vreau locul trei in campionat prin frauda, vreau doar sa fim lasati in pace".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.