Delegatia ros-albastrilor pentru meciul cu Real, de miercurea viitoare, va fi una numeroasa. Daca lotul lui Cosmin Olaroiu va face deplasarea la Madrid luni dupa-amiaza, rudele fotbalistilor si invitatii lui Gigi Becali vor ajunge in capitala Spaniei o zi mai tarziu, cu un avion charter.

Un invitat special pentru acest meci este si fosta glorie a echipei din Ghencea, portarul Helmuth Duckadam. "Neaparat va trebui sa merg, fiindca in cariera mea de fotbalist n-am jucat vreodata pe Santiago Bernabeu. Deja am acceptat invitatia lui Gigi Becali", a recunocut cel care a aparat patru penalty-uri in finala cu rivala de-o viata a lui Real, FC Barcelona, pe 7 mai 1986, in ultimul act al Cupei Campionilor Europeni. Duckadam a declarat ca a fost contactat de ziaristii madrileni, pentru ca este considerat unul dintre inamicii Barcelonei. "Nu stiu daca sunt chiar o vedeta, dar sigur ca rivalitatea lor e mare si voi fi primit cu multa simpatie. Un jurnalist mi-a zis ca sunt cel mai antipatizat fotbalist in Catalunya", a spus, zambind, goalkeeperul care a intrat in Cartea Recordurilor. Recentele gafe ale lui Carlos nu-l intereseaza pe Duckadam, fiindca acesta merge pe mana lui Cosmin Olaroiu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.