Surse. Carlos a povestit unui apropiat ca nu-l intereseaza prea mult banii pe care ii castiga de la Gigi Becali, pentru ca are o sursa de venit importanta in Portugalia. Detine doua magazine de haine, unde vinde "falsuri" pe post de produse de firma

Se stie ca portarul Stelei nu petrece prea mult timp in camera de cantonament. In una dintre escapadele sale ar fi povestit unui prieten de conjunctura ca fotbalul nu este una dintre prioritatile sale. Il atrage doar multimea care il aclama si faptul ca este mereu in centrul atentiei. Salariul pe care i-l plateste Gigi Becali, unul deloc de neglijat, 150.000 de euro pe an, il "sparge" exclusiv pe distractii in Romania, constient fiind ca zilele sale la Bucuresti sunt numarate. Din punct de vedere financiar, Carlos a povestit ca sta foarte bine, deoarece are doua reprezentante ale celebrei firme de imbracaminte, "Replay", una in Lisabona si alta in Porto.

Un fel de "Dragonul Rosu", dar la alt nivel

Bisnita cu haine a inflorit si in Romania, dupa revolutie. Provenite din Turcia si China, tot felul de "falsuri" au invadat magazinele, unde erau vandute ca produse de firma. Aceeasi smecherie o face si portarul Stelei. In cele doua magazine "Replay" preturile sunt aproape prohibitive, chiar si pentru nivelul de trai din Portugalia. Spre exemplu, o pereche de jeansi costa de la 300 de euro in sus. Secretul lui Carlos este insa ca achizitioneaza imbracamintea de pe piata asiatica, recunoscuta pentru productia infloritoare de haine care imita perfect originalele, cu un pret de cel putin sase ori mai mic. In acest fel, aceasta afacere ii asigura un profit substantial.

Pacaleste Fiscul

Aceeasi sursa ne-a dezvaluit ca goal-keeperul isi desfasoara activitatea comerciala sub forma unei mici asociatii de familie. Astfel, Carlos pacaleste Fiscul din Portugalia, fiind scutit de plata impozitelor. Din aceasta cauza, el nu a vrut sa inmatriculeze pe numele sau masina pe care si-a cumparat-o in Romania, un Mercedes ML in valoare de 70.000 de euro, pentru a nu fi luat in vizor. Un alt prieten al fotbalistului sutine insa contrariul.

Conform spuselor acestuia, Carlos este un impatimit al autoturismelor scumpe, pe care le cumpara pe firma sa, tot pentru a scuti din impozit. In afara de masina de teren pe care o foloseste in Romania, mai are in Portugalia doua vehicule super-sport, tot marca Mercedes, ambele in valoare de peste 100.000 de euro.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.