Comisia de Disciplina a FRF va analiza azi memoriul depus de arbitrul Sorin Corpodean impotriva patronului Stelei, Gigi Becali, ca urmare a acuzatiilor si jignirilor pe care acestea i le-a adus dupa derby-ul Dinamo Steaua (1-0).

Centralul a fost gratulat ca "spagangiu", spunandu-se ca este "un nenorocit, un om care a primit bani sa arbitreze la comanda". Conform reglementarilor luate in ultimul Comitet Executiv, ros-albastrii risca o penalizare de trei puncte in clasament, insa oficialii din Ghencea nu cred intr-o astfel de varianta. Gigi Becali este asteptat sa-si sustina punctul de vedere la comisie, iar acesta a amenintat inca de duminica faptul ca va convoca Adunarea Generala a FRF pentru a cere schimbarea lui Mircea Sandu si a lui Ionut Lupescu daca verdictul va fi unul negativ pentru Steaua.

Daca va fi depunctata, trupa lui Olaroiu ar cadea de pe locul doi pe locul cinci, iar distanta fata de Dinamo ar creste de la 12 la 15 puncte.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.