Acuze. Impresarul Marcel Popescu a declarat ieri ca a fost amenintat de directorul de relatii internationale din cadrul FRF, Florin Prunea, ca daca ii va duce pe John Wayne Srhoj si Abiodun Agunbiade la Timisoara, acestia nu vor fi declarati liberi de contract

"E momentul sa se spuna lucruri care nu s-au spus. Am fost insultat de Florin Prunea. Am fost insultat, amenintat si amendat, pentru ca indraznesc sa-i apar pe jucatori. Prunea mi s-a adresat cu limbajul unui sofer al unui camion cu cai. Prunea a recunoscut ca jucatorii au dreptate, dar a mai afirmat ceva: niciodata nu vor fi liberi de contract, atata timp cat optiunea lor este Timisoara", a spus Popescu.

Prietenie cu Iacov

Marcel Popescu il acuza pe Prunea ca, din cauza prieteniei pe care o are cu presedintele Consiliului de Administratie al FC National, Constantin Iacov, se tergiverseaza acordarea unui verdict. "Prezenta lui Iacov si Prunea in anumite medii nu este intamplatoare. Intre patru ochi mi-a spus ca voi avea mari probleme ca i-am dus spre Timisoara. Ii recomand lui Prunea ca daca vrea sa ramana in fotbal, sa o faca spre binele fotbalului si nu pentru interese personale", a completat Popescu.

Jucatorii sunt revoltati

Nigerianul Abiodun spune ca fotbalul este modul lui de viata si ca vrea sa evolueze pentru Poli Timisoara. "Am asteptat aceste patru luni pentru ca respect justitia si fotbalul din Romania, dar nu stiu ce sa mai fac. Timisoara ma doreste, iar eu am tot asteptat sa fiu declarat jucator liber. Nu stiu ce se intampla, dar vreau sa fiu lasat sa joc fotbal", a spus Abiodun. La randul sau, australianul Srhoj considera ca AFAN (sindicatul fotbalistilor in care a fost implicat Florin Prunea) nu procedeaza cum trebuie. "Sindicatul ar trebui sa ne apere pe noi si nu sa apere clubul. Am respectat Liga si FRF, dar eu nu am gasit respect aici", a completat Srhoj.

Prunea raspunde

Directorul pentru relatiile internationale al FRF a raspuns ieri acuzelor formulate de Marcel Popescu: "In ceea ce-l priveste pe Marcel Popescu, acesta a fost amendat de FRF cu 20.000 dolari pentru nereguli financiare si pentru incalcarea regulamentelor agentilor de fotbal. In ceea ce priveste discutia mea cu Marcel Popescu, aceasta a fost una particulara, iar eu nu fac public continutul discutiilor mele private". Prunea spune ca nu a are cum sa influenteze deciziile comisiilor in privinta lui Shroj si Abiodun, deoarece nu are atributii in acest sens. Intrebat daca va lua vreo masura dupa aceste declaratii, Prunea a negat:

"Nu voi face nici un memoriu si nici nu-l voi reclama la vreo comisie. Marcel Popescu mi-a fost presedinte si am castigat un titlu si o cupa, cu el, la Craiova".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.