Alegere. Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat ieri ca anul acesta va insoti pe Dinamo la meciurile din deplasare in cadrul Cupei UEFA si nu va da curs invitatiilor venite de la oficialii clubului Steaua

"Nu voi merge cu Steaua la Madrid, chiar daca ma vor invita. Anul acesta merg cu Dinamo si sunt sigur ca le voi purta noroc. Fiul meu va merge cu Steaua, iar Valentin Alexandru cu Rapid", a explicat Dragomir decizia de a insoti echipa antrenata de Mircea Rednic la meciurile pe care le va disputa anul acesta la Bruges si Londra, cu FC Bruges si Tottenham Hotspur, in cadrul grupei B a Cupei UEFA.

Pesimism european

Dumitru Dragomir a mai spus ca "nicio echipa din Romania nu are fata, momentan, de Liga Campionilor", in ciuda faptului ca Dinamo are in acest sezon 19 meciuri consecutive fara infrangere. "Dinamo va fi cea mai buna atat timp cat la echipa va fi liniste. Daca Borcea si Rednic sunt lasati sa-si faca treaba, Dinamo va merge bine in continuare", a afirmat seful LPF despre parcursul bun al "cainilor".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.