Dupa ce George Copos s-a declarat nemultumit de ei, Ryan Griffiths, Ianis Zicu si Mugurel Buga au marcat ieri impotriva divizionarei secunde CSM Rm. Valcea

Prestatiile neconvigatoare ale Rapidului au luat sfarsit ieri. Cu toate ca s-a temut pe fata de meciul din Cupa, cu Valcea, Razvan Lucescu a primit o gura de oxigen la capatul unei partide in care elevii sai au castigat la pas, la pauza fiind deja 3-0.

REVENIRE

Dincolo de faptul ca "visiniii" au lamurit repede deznodamantul intalnirii, cel mai important castig l-a reprezentat revenirea pe lista marcatorilor a trei jucatori aflati pe lista neagra a patronului Copos. Consacrat mai degraba ca ratangiu de clasa decat ca golgeter, Ianis Zicu a reusit o dubla, in timp ce australianul Ryan Griffiths si-a trecut in cont cel de-al doilea gol sub culorile echipei de langa Podul Grant, dupa ce nu mai marcase din etapa a doua a actualei editii de campionat.

De asemenea, introdus la pauza tocmai in locul lui Zicu, ex-brasoveanul Mugurel Buga a stabilit scorul final in minutul 87. Desi nu si-a trecut numele pe lista marcatorilor, si Ionut Mazilu s-a aratat in buna dispozitie de joc dupa ce s-a refacut din punct de vedere medical, inscriind de doua ori, dar reusitele sale au fost anulate, pe motiv de ofsaid. "Este bine in primul rand pentru ei, pentru ca asa isi vor recapata increderea in fortele proprii. Eu am mare incredere in ei si i-am incurajat in toata aceasta perioada. Sper ca de acum inainte sa nu ne mai confruntam cu problemele de pana acum. Cupa Romaniei este un obiectiv foarte important pentru noi", a spus la final Lucescu jr.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.