„Cazul Radoi“ este repus pe tapet. Atacat de stelisti pentru ca a spus ca jucatorul va sta cel putin 4 luni pe tusa, Pompiliu Popescu, cel despre care Gigi Becali spunea ca e „doar un ginecolog“, se mandreste ca a avut dreptate.

Scandalul dintre conducerea Stelei si medicul echipei nationale, Pompiliu Popescu, a starnit extrem de multe reactii inainte de inceperea sezonului. La patru luni de la episodul respectiv s-a dovedit, din pacate, ca Popescu a avut dreptate, Mirel Radoi nefiind inca apt sa intre intr-o partida oficiala.

Toata tevatura s-a creat in jurul perioadei pe care Mirel Radoi urma sa o petreaca pe tusa dupa ce in cantonamentul din Austria din luna iunie au reaparut problemele la genunchi. Dupa ce a incercat sa joace in cateva partide amicale, Radoi a fost nevoit sa mearga la Bologna pentru un consult. Acolo, a fost operat la meniscul genunchiului drept, la Spitalul Rizzoli, dupa care a inceput recuperarea la cunoscuta clinica ortopedica Isokinetic.

La vremea respectiva, Pompiliu Popescu a spus ca jucatorul va trebui sa stea cel putin patru luni in afara gazonului, fapt ce a starnit mania celor de la Steaua. Gigi Becali, Mihai Stoica, Cosmin Olaroiu l-au pus la colt pe medicul Nationalei, acuzandu-l ca si-a dat cu parerea in necunostinta de cauza. In stilul sau, Gigi Becali a spus: "Ne da noua sfaturi un ginecolog? Ce, nu stiu specialistii de la Bologna mai bine cum stau lucrurile. Astea sunt rautati, pentru ca e anti-Steaua. Mirel nu va sta mai mult de doua luni pe bara, va juca in Liga Campionilor". Pe acelasi ton s-a exprimat si Cosmin Olaroiu, deranjat de faptul ca Popescu se exprimase ca Radoi ar fi trebuit sa se opereze in urma cu doi ani. "Radoi e mai important pentru Steaua decat pentru Nationala", a spus Olaroiu, deranjat de faptul ca jucatorul a fost suspendat de federatie in conditiile in care medicul Nationalei stia ca are probleme de sanatate.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.