Dublul campion mondial se va intilni cu Morariu pentru a-si renegocia „salariul“ si cu Basescu pentru casa

Categoric cel mai bun sportiv din Romania in 2006, dublul campion mondial la gimnastica Marian Dragulescu ameninta ca se va retrage din activitate daca forul olimpic nu-i va renegocia "salariul". Marocanul primeste lunar de la COSR 800 de euro. "Nu cer marea cu sarea, ci doar sa traiesc decent. Cu 800 de euro pe luna nu o pot face. Am o familie, doi copii de crescut. Daca intr-un an, doamne fereste, nu iau medalie, am muncit degeaba. Sper ca doleantele mele sa-si gaseasca rezolvarea. Nu mi-as dori sa ma retrag, pentru ca vreau un titlu olimpic, dar trebuie sa si traiesc. Daca as munci in Occident ca antrenor as primi 2.000 de euro pe luna", a declarat Dragulescu.

In cazul in care s-ar retrage, multiplul campion ar avea venituri sigur mai mari, pentru ca ar incasa o renta viagera de circa 1.000 de euro, plus salariul de antrenor. Ca sportiv insa, Dragulescu poate plusa la medalii, numai pentru CM de la Aarhus urmind sa incaseze aproape un miliard de lei vechi.

Nemultumirile gimnastului nu se opresc aici. Casatorit cu Larisa si tata al unei fetite (n.r. - Larisa urmeaza sa nasca peste doua saptamini al doilea copil al cuplului, un baiat), Marian traieste impreuna cu familia intr-un apartament de trei camere, cumparat impreuna cu fratele lui.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.