Desi in presa s-au vehiculat numele unor antrenori renumiti, precum Ioan Andone, Walter Zenga sau Ladislau Boloni, acesta fiind revocat din functie de la AS Monaco, Marian Iancu l-a numit pe Alin Artimon antrenor principal al Politehnicii Timisoara, acesta revenind pe banca tehnica a echipei dupa ce, in timpul mandatului lui Toni Dobos, fusese doar "secund". Marian Iancu a declarat ca are deplina incredere in acesta, neagreand solutia unui tehnician interimar: "Trebuie sa le dam incredere, sunt antrenori tineri, de aceea am evitat sa ii numesc pentru o perioada de interimat".

Jackie Ionescu, noul director tehnic al timisorenilor, era incantat ca ambele echipe ale Politehnicii sunt conduse de timisoreni: "E o premiera ca staff-urile lui Poli I si lui Poli II sunt formate eminamente din timisoreni. Poli nu a mai lansat de 10 ani jucatori tineri, pentru ca nu a avut antrenori timisoreni".

Alin Artimon, fostul antrenor al echipei Poli II, pare sa-si fi luat in serios rolul inca de la inceput: "Voi merge in vestiar si o sa le spun jucatorilor ca am niste principii clare. Voi institui si un nou Regulament de Ordine Interioara, care va trebui respectat". Atat Jackie Ionescu, cat si noul "principal" timisorean vor acorda o atentie sporita promovarii tinerilor din pepiniera proprie: "In functie de randamentul tinerilor de la echipa satelit, ei vor fi promovati la prima echipa", a declarat Artimon.

Marian Iancu si noul tehnician au cazut de acord ca obiectivele sa ramana aceleasi: "Am un obiectiv precis: calificarea intr-o cupa europeana si sunt convins ca il voi putea realiza", a adaugat noul tehnician al banatenilor.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.