Patronul Stelei ar face orice ca echipa sa sa elimine Valencia. Gigi Becali le-a promis jucatorilor ca ii va recompensa cu o suma totala de 3 milioane de dolari, cate 130.000 de dolari de fiecare, pentru calificarea in "optimile" Cupei UEFA. Informatia a fost dezvaluita la emisiunea "Nasul", de la B1 TV. Suma este imensa, in conditiile in care nici un jucator din Romania nu are nici macar contractul atat de mare.

Cel mai bine platit jucator din campionatul intern este Dorinel Munteanu, care incaseaza 130.000 de dolari pe sezon. Ca o comparatie, pentru castigarea campionatului si a cupei, dupa un an de munca, jucatorii din Divizia A iau in total 35.000 - 50.000 de dolari. Astfel ca stelistii pot da joi lovitura vietii lor, daca vor reusi sa intoarca rezultatul de la Valencia (0-2) si sa-si continue drumul european.

"Mi-a zis mie cineva ca in 1967 Valencia a intors de la 0-2 in Romania, la 3-0 in Spania. Daca ei au putut atunci, de ce n-am putea si noi acum? Sunt convins ca putem sa-i scoatem si de asta dau cat trebuie". Optimismul lui Gigi e impresionant, numai ca informatiile sale sunt false. in 1967, in Cupa Cupelor, Valencia a rezolvat calificarea in tur, in luna noiembrie, cand a invins cu Steaua 3-0 (goluri Claramunt 1, Ansola 41, 74). in retur, in decembrie, Steaua s-a descurcat onorabil, invingand cu 1-0, prin reusita lui Gheorghe Constantin, zis "Profesoru'".

"Va mai pleca un fotbalist cunoscut"

Prezent la TV Sport, in emisiunea moderata de Valentin Moraru si redactorul-sef al ProSport, Dorin Chiotea, Gigi Becali a dezvaluit de ce a incercat sa scape de Neaga. "L-am dat la coreeni pentru ca facea atmosfera proasta la echipa. Avea bisericutele lui si am preferat sa scapam de el pentru ca sa fie liniste", a spus Becali, care a aruncat apoi bomba: "De la Steaua va mai pleca un alt fotbalist cunoscut, care are aceleasi probleme de comportament ca Neaga. Nu pot sa spun cine este, dar Steaua va scapa de el in cel mai scurt timp". Conform unor surse din cadrul clubului "militar", Becali s-a referit ori la Paraschiv, colegul de camera al lui Neaga, ori la Florentin Dumitru.

Avere de 200.000.000 $

Conform revistei Capital, Gigi Becali are o avere de 150 milioane dolari, insa latifundiarul sustine ca a trecut de mult de 200.000.000 de milioane. Becali, care spune ca a investit in fotbal, pana acum, in jur de 12.000.000 $, este unul dintre cei mai mari proprietari de teren din Romania. Pretul pamantului in zona Pipera a crescut fata de anul trecut cu peste 30%, ceea ce inseamna ca aproape 500 de hectare aflate in proprietatea omului de afaceri ar trebui sa valoreze in jur de 200.000.000 $.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.