Fundasul Cristian Chivu a jucat o repriza si a marcat un gol, din penalti, in meciul amical disputat de formatia AS Roma in fata echipei de amatori Almas. AS Roma a castigat meciul cu scorul de 9-1, prin golurile reusite de Corvia (4), Cerci (2), Aquilani, Chivu si Mexes. Cristian Chivu, care in acest sezon a jucat doar cateva minute pentru AS Roma in partida cu Bayer Leverkusen, din grupele Ligii Campionilor, din cauza unei accidentari la piciorul drept, a evoluat pe toata durata reprizei secunde a meciului cu Almas.

Potrivit agentiei Calciomercato, antrenorul Luigi Del Neri l-a folosit pe Chivu ca fundas central stanga, alaturi de Mexes, intr-o linie defensiva formata din patru jucatori, iar apoi ca fundas stanga intr-o linie defensiva de trei fotbalisti.

Mutu si-a reluat pregatirile

Atacantul Adrian Mutu si-a reluat pregatirile cu echipa Juventus Torino dupa cele doua saptamani petrecute la clinica de reabilitare "Sporting Chance" din Anglia, in cadrul programului impus de Federatia Engleza de Fotbal dupa ce a fost depistat pozitiv, informeaza agentia Calciomercato. Mutu s-a antrenat separat, alaturi cu Zlatan Ibrahimovici, tot separat pregatindu-se si atacantul ceh Pavel Nedved, care resimte inca dureri la genunchiul stang.

Adrian Mutu a semnat, la inceputul lunii februarie, un contract pe cinci sezoane cu Juventus Torino si va putea juca la noua sa echipa dupa data de 18 mai, cand ii va expira perioada de suspendare dictata dupa ce a fost depistat pozitiv.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.