Intrat de ceva vreme in fotbal ca investitor la Poli Timisoara, Marian Iancu simte pe propria-i piele ce inseamna sa te lupti cu "maharii" pentru a ajunge in varful piramidei. Dar cum, de multe ori, si drumul spre iad este pavat cu bune intentii, finantatorul banatenilor realizeaza ca nu e atat de usor sa iesi din hatisuri si sa rapui granzii campionatului. De altfel, dincolo de problemele cu justitia, Marian Iancu are batai de cap si in ceea ce priveste desele controalele efectuate la club (vezi aparitia datoriei de 60 de miliarde de lei vechi si, totodata, sechestrul fiscului), semn ca nu intotdeauna succesul afacerilor din petrol se raporteaza si in fotbal.

- Domnule Iancu, ati visat sa construiti o mare echipa la Timisoara, insa rezultatele echipei…

- E adevarat, rezultatele echipei spun cu totul altceva. Sincer, mi-e greu sa inteleg ce se intampla, jucatorii au salarii mai mult decat atractive, dispun de toate conditiile, dar clasamentul spune altceva. Oricum, dat fiind si acest esec de la Tg. Jiu, vom lua masurile ce se impun. Important este ca n-am renuntat la lupta si ne vom bate pentru a ne atinge obiectivul propus, respectiv locurile doi-patru. Chiar ne-am propus ca in iarna sa ne imbunatatim lotul si sa incercam atingerea acestui obiectiv.

- Totusi, ati lasat sa se inteleaga ca n-ar fi exclus sa va retrageti din fotbal. E adevarat?

- N-am declarat niciodata asa ceva! Uitati-va pe site-ul oficial al clubului si o sa va convingeti! Am spus ca implicarea mea financiara nu este apreciata cum se cuvine, ca Poli Timisoara este hartuita prin desele controale financiare la care este supusa de la inceperea investitiei BkP si ca exista forte care actioneaza cu rautate impotriva clubului si a proiectului pe care vrem sa il punem pe picioare, insa n-am afirmat ca ma retrag din fotbal.

- Apropo de controalele financiare, cum e cu datoria de 60 de miliarde de lei si, totodata, cu sechestrul pus pe club?

- Tocmai ce va spuneam de hartuire. In prima faza Directia Finantelor Publice Timis a anuntat ca avem datorii de 60 de miliarde de lei vechi, pentru ca, pana la urma, pe baza documentelor prezentate de noi, dreptatea sa fie de partea clubului, iar sechestrul sa fie ridicat. Oricum, m-am saturat ca, timp de doua saptamani, sa tot vorbesc despre acest aspect, asa ca, din punctul meu de vedere, subiectul este inchis.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.