In conditii normale, partida de astazi de la ora 14.00, dintre CFR Cluj si FC Arges, din cadrul etapei a XII-a a Ligii I, ar fi fost una care nu ar fi starnit un interes prea mare in randul microbistilor din Romania. insa "divortul" antrenorului Dorinel Munteanu de gruparea din cartierul Gruia si scandalul iscat in urma plecarii sale la echipa pitesteana au marit tensiunea dinaintea duelului de la Cluj.

Dupa aproximativ doua saptamani in care oficialii ardelenilor si "Munti" si-au impartit reciproc "sageti", cele doua parti au revenit la sentimente mai bune si spera ca, odata cu aceasta intalnire, sa poata negocia o impacare.

Presedintele "feroviar", Iuliu Muresan, a declarat ca s-a saturat ca disputa sa cu Dorinel Munteanu sa aiba loc doar prin presa si doreste sa se intalneasca cu antrenorul lui FC Arges pentru o eventuala impacare. "Astept sa ne intalnim, sa nu mai dialogam asa, prin presa", a spus cel care l-a criticat dur pe "Neamt" dupa plecarea acestuia de la Cluj.

De asemenea, Dorinel Munteanu pare si el dispus sa discute cu oficialul ardelean, nu insa si cu finantatorul Arpad Paszkany, care declarase ca nu va mai rosti numele fostului jucator. "Voi discuta cu cei care-mi pot rosti numele, nu cu cei care nu pot", a precizat "Munti".

Chiar daca se vor impaca, in urma acestui meci, Dorinel si presedintele Muresan se vor mai intalni, pe 26 octombrie, la Comisia de Disciplina, unde va fi analizat memoriul depus de CFR, prin care solicita de la antrenorul Argesului suma de 300.000 de euro (200.000 - clauza de reziliere a contractului de antrenor si 100.000 - sanctiunea pentru ca a plecat de la echipa ca jucator).


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.