Cele aproape zece milioane de euro pe care le va incasa Steaua din participarea in grupele Ligii Campionilor au un efect indirect asupra celor doua echipe romanesti din Cupa UEFA. In timp ce Dinamo a stabilit preturi imense de intrare la cele doua jocuri pe care le va sustine pe teren propriu, rapidistul George Copos se plange de profitul mic pe care l-a obtinut anul trecut din participarea in aceasta competitie si, prin urmare, le-a promis jucatorilor sai prime foarte mici in acest sezon.

Principalul actionar al Rapidului, George Copos, este mai mereu nemultumit, starea sa avand mai mereu legatura cu partea financiara. Dupa egalul cu Paris Saint Germain, scor 0-0, din grupa G a Cupei UEFA, el nu a facut exceptie: "Sa nu uitam ca am jucat cu echipa Parisului, care are un buget de peste 70 milioane de euro si nu am pierdut. Sunt multumit ca nu am luat bataie, sunt putin suparat ca nu am batut", a spus Copos. Intrebat care ar fi fost rezultatul daca Rapid juca cu Real Madrid, Copos a raspuns: "Daca jucam cu Real Madrid, sunt convins ca nu ne aparam cu sase si nu faceam egal".

Afirmatiile sale vin la o zi dupa ce finantatorul giulestean se declarase total nemultumit de faptul ca a iesit in pierdere, din punct de vedere financiar, de pe urma participarii in editia trecuta a Cupei UEFA. Normal, cand face astfel de declaratii, el are in vedere nu numai profitul imens al rivalilor din Ghencea in acest sezon, ci si cel din diferenta sumei obtinute din bilete vandute de Steaua la jocul cu Real Madrid (1,3 milioane de euro) si cel al echipei sale, la partida cu PSG (60.000 de euro). Drept urmare, Copos a restrans bugetul primelor pe care le vor incasa jucatorii sai in cazul calificarii in primavara europeana.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.