Gafe. Directorul de marketing al "alb-rosiilor", Mircea Copaci, a pricopsit clubul din Soseaua Stefan cel Mare cu un contract falimentar incheiat cu sponsorul tehnic Nike. Prezenta lui Copaci in Ghencea, la meciul cu Real, pare ca a umplut paharul

Cand s-a inscaunat presedinte in Groapa, Ioan Becali a avut ca prima grija inlocuirea lui Cristi Iancu, acuzat de simpatii giulestene, cu Mircea Copaci. Un personaj mai putin insemnat, venit pe linia MAI, Copaci era cunoscut ca un fan al Stelei, iar numirea lui i-a intrigat pe suporterii lui Dinamo. De fapt, de la directorul de marketing a inceput conflictul dintre Peluza Catalin Haldan si fostul presedinte, care a cunoscut cel mai tensionat moment atunci cand ultrasii au luat cu asalt tribuna oficiala la un meci de campionat, fiind nevoie de interventia jandarmilor si a body-guarzilor lui Becali.

Marketing falimentar

In vara, Dinamo anunta cu surle si trambite semnarea contractului tehnic cu Nike, reprezentata de grecii de la Elmec. Asocierile cu Manchester United, Inter Milano sau Valencia au inceput sa apara, dar totul s-a dovedit o cacealma. Abonatilor li s-a promis cate o replica a echipamentului de joc, pentru acest lucru punandu-se la bataie nu mai putin de 600 de milioane de lei. Derulata cu mare intarziere (de fapt cei de la tribuna I nu si-au primit nici acum tricourile), campania a fost un fiasco. Tricourile erau identice cu acelea care se gasesc in piata, nefiind produse originale ale clubului. In plus, erau murdare sau cu defect, iar marimile alandala. Spatiul comercial din fata stadionului, unde era magazinul fostului sponsor tehnic este acum in paragina, iar suporterii care vor sa achizitioneze un echipament original al "cainilor" nu au de unde. Asta daca nu isi doresc un tricou identic cu cel al rivalilor de la Steaua, in rosu si bleumarin, pe care a fost cusuta emblema "alb-rosiilor". Pana si Dinamobilul, care se plimba cu produse ale clubului la meciurile din deplasare a fost scos din uz. Si jucatorii au motive de nemultumire pentru ca echipamentul pentru Cupa UEFA, dar si cel cu maneci lungi nu exista deocamdata.

Picatura chinezeasca

Inaintea meciului cu Real Madrid, Gigi Becali a invitat intreaga conducere a lui Dinamo sa-i vada pe "galactici" la Stadionul Ghencea. Cristi Borcea a fugit in vacanta, iar Vasile Turcu a refuzat politicos. Pana si directorul sportiv, Constantin Danilescu nu s-a dus, pentru a nu da nastere la interpretari, stiut fiind faptul ca Tica a fost pe statele de plata ale "militarilor". Ghiciti cine a urmarit meciul de la oficiala, alaturi de presedintele LPF, Mitica Dragomir? Mircea Copaci, bineinteles, care probabil lua notite despre Real Madrid in vederea unei eventuale intalniri cu Raul si compania in sezonul viitor al Ligii Campionilor. Sau poate chiar a inteles ceva despre cum se vinde imaginea unui club.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.