Conflictul dintre managerul general al Stelei, Mihai Stoica, si presedintele lui Poli, Marian Iancu, nu mai reprezinta o noutate. Faptul ca cei doi oficiali nu se suporta a fost vizibil relativ recent cind, la comentariile pe care Iancu le fa- cuse la adresa evolutiilor Stelei, Stoica a intervenit revoltat. De aici a iesit un duel spumos, care a facut un amplu periplu prin mass-media si in care ultimul cuvint l-a avut Iancu.

Astfel, se pare ca Meme n-a uitat ca a fost numit transsexual de banatean si a aruncat manusa la Fanatik Show: "Sint interese ca Steaua sa nu prinda nici locul doi. Toti vor raul Stelei. In plus, Poli Timisoara si Marian Iancu pompeaza serios pentru ca sa termine campionatul pe pozitia secunda", a acuzat Stoica miercuri seara, in direct la OTV.

Provocarea a fost acceptata de Marian Iancu: "M-am uitat si eu la emisiune si pot sa va spun ca datorita unor astfel de oameni se intimpla toate relele din fotbalul romanesc", a reactionat ieri banateanul, care a continuat pe un ton dur: "Acesta este MM Stoica, omul care ia la bataie suporterii pe stadion, care distruge imaginea Stelei si isi bate joc de banii patronului sau".

Hotarit sa nu mai implice numele clubului pe care il reprezinta in astfel de scandaluri, Iancu de Timisoara a mai precizat: "Acest specimen vine cu declaratii belicoase dupa cele pompoase facute inaintea meciului cu Real si aduce deservicii fotbalului romanesc. Veti vedea insa ca lucrurile nu vor mai ramine prea mult timp asa, iar cei responsabili din conducerea Stelei vor lua masuri in acest sens", crede Marian Iancu.

Poli, sub sechestru?

Datoriile in valoare de sase milioane RON ale lui Poli la bugetul de stat l-au determinat pe Doru Dudas, directorul Finantelor Publice Timis, sa puna ieri sechestru pe bunurile clubului si pe drepturile de joc ale fotbalistilor. Directorul general al banatenilor, Paul Cazan, a spus: "Numai in Romania se putea decide sa se puna sigiliu si pe jucatori".


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.