Conform presei spaniole, clubul Real Madrid nu este interesat de propunerea facuta de patronul Stelei, Gigi Becali, si anume ca "galacticii" sa-l ia din aceasta iarna sub forma de imprumut pe Mirel Radoi, cu optiune de cumparare din vara anului viitor. Ziarul AS a anuntat in editia de ieri ca oficialii madrilenilor nu au luat in considerare oferta Stelei, principalele obiective ale formatiei din capitala Spaniei fiind achizitionarea mijlocasilor argentinieni Belluschi, jucator in schimbul caruia River Plate solicita 9 milioane de euro, si Gago, supranumit "perla de la Boca Juniors", fotbalist cotat la 25 de milioane de euro.

De altfel, nici patronul gruparii din Ghencea, Gigi Becali, nu mai este interesat de aceasta tranzactie. Suparat dupa corectia suferita de jucatorii sai in partida cu Real Madrid, Becali a precizat ca nu va mai vinde nici unul dintre fotbalistii importanti ai "ros-albastrilor" deoarece doreste sa construiasca o echipa valoroasa, capabila sa faca fata rigorilor Ligii Campionilor mai bine decat a reusit pana acum.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.