Rapidul va infrunta, in aceasta seara, de la ora 21.00, formatia franceza Paris Saint-Germaine, in primul meci din cadrul Grupei G a Cupei UEFA. Aceasta partida este considerata de rapidisti una extrem de dificila, deoarece conteaza sa debuteze cu dreptul in faza grupelor.

Tehnicianul Rapidului, Razvan Lucescu, a declarat ca francezii alcatuiesc o echipa foarte periculoasa, iar giulestenii ar fi multumiti si cu un rezultat de egalitate, in meciul de pe stadionul de langa Podul Grant.

Presedintele executiv al "alb-visiniilor", Constantin Zotta, este mai optimist decat Lucescu jr si pariaza pe o victorie a Rapidului, in fata PSG-ului. Cu toate acestea, oficialul este constient de forta adversarului si a declarat ca in aceasta grupa fiecare punct conteaza. "Va fi un meci dificil, in cadrul unei grupe foarte echilibrate, in care fiecare punct conteaza. Va fi foarte greu si cu francezii, pentru ca este primul meci, insa eu am incredere in baieti si cred ca vor reusi sa se impuna, pana la urma", a declarat Constantin Zotta.

De asemenea, presedintele executiv a precizat ca i-a vazut pe elevii lui Razvan Lucescu pregatiti pentru acest test si este sigur ca Rapidul va reusi sa repete evolutiile excelente din sezonul trecut. "Chiar m-am bucurat sa-i vad pe baieti ca sunt conectati la joc si sunt constienti de importanta meciului. Sunt sigur ca vom reusi sa reeditam performanta din sezonul trecut", a adaugat Zotta.

Oficialul rapidist a spus despre tehnicianul giulestenilor ca detine toate informatiile despre francezi si astfel nu va putea fi surprins in niciun fel de catre Guy Lacombe, antrenorul parizienilor.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.