Bossul de la Renault crede ca Michael Schumacher nu va apela la trucuri in cursa de retragere a sa
Michael Schumacher are nevoie de toate punctele puse duminica pe pista de la Interlagos, ultimul Grand Prix al CM de Formula 1, si ca Alonso sa treaca in afara punctelor linia de sosire pentru a deveni pentru a opta oara campion mondial. Colegul germanului de la scuderia Ferrari a declarat deja ca va face "tot posibilul pentru a-l ajuta pe Schumacher", un sprijin important putind sa obtina si de la succesorul sau Kimi Raikkonen, dar bossul de la Renault, Flavio Briatore, sustine ca ia in calcul eventuale trucuri murdare.

"Michael este profesionist, iar daca va fi implicat in vreun accident, atunci va pierde titlul oricum. Accidentele provocate pe pista in trecut de Schumacher nu ar trebui sa-l ingrijoreze pe Alonso", a spus italianul, care ia si el in calcul o retragere din acest sport, dezvoltindu-si reteaua de magazine de moda.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.