Au cazut de pe bara si, implicit, in afara podiumului mondial. Echipa masculina a Romaniei a terminat pe locul 4 concursul pe echipe al Mondialului de la Aarhus, dupa ce pana in ultima clipa a fost favorita la o medalie!

Romania a visat frumos, dar degeaba. La jumatatea concursului pe echipe, dupa 3 aparate, gimnastii nostri se aflau pe pozitia secunda, insa evolutia penibila de la bara fixa i-a scos in afara podiumului. Titlul mondial a revenit, asa cum se astepta, Chinei, urmata de Rusia si Japonia. Chiar si asa, insa, pentru delegatia Romaniei exista un motiv de satisfactie si speranta. Evolutia excelenta la sarituri si la sol a lui Marian Dragulescu poate insemna enorm in finalele pe aparate cand romanul are sanse reale sa cucereasca aurul mondial. Din pacate, inelele si bara fixa au privat, inca o data, echipa antrenata de Dan Grecu de o mare performanta la Mondialele de la Aarhus.

Au inceput prost, au terminat la fel

Concursul de marti seara nu a inceput foarte bine pentru Romania, Dan Potra si Flavius Koczi, un specialist al aparatului, avand evolutii modeste la cal cu manere. Aparatul a fost salvat de Daniel Popescu, care a plasat Romania pe locul 4 dupa prima rotatie. La inele, doar Dan Potra a avut un exercitiu multumitor, Razvan Selariu si Gabriel Stanescu tragand in jos Romania, care a pierdut nu mai putin de 2 puncte si jumatate in fata Chinei, prima la acest aparat. Au urmat sariturile, cu o prestatie excelenta a gimnastilor romani. Marian Dragulescu, cu 16.500, a obtinut cea mai mare nota la acest aparat si a fost urmat indeaproape de Daniel Popescu, cu 16.325.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.