Ciinii spun ca aceasta este cea mai buna dovada ca nu sint ajutati de arbitri.

Dinamo a fost in centrul unor scandaluri referitoare la arbitraj si in acest sezon. Cel mai explicit a fost Gigi Beca- li, patronul Stelei acuzind in termeni duri formatia din Stefan cel Mare si pe Corpodean, cel care a condus meciul direct. Si dinspre Rapid au venit citeva sageti, mai ales din partea fostului presedinte, Dinu Gheorghe.

Dinamovistii se dez- vinovatesc, iar argumentul pe care il aduc este unul care trage destul de greu la cintar; in cele 11 etape care s-au scurs de la debutul sezonului, alb-rosiii nu au beneficiat de nici o lovitura de pedeapsa!

"Poate nici n-or fi fost. Asta ca tot aud ca noi sintem cei mai favorizati de arbitri", a spus Ionel Danciulescu. Capitanul, care este si executantul numarul unu din trupa lui Rednic, nu regreta insa lipsa penalty-urilor:

"Eu imi doresc ca si de-acum inainte sa nu avem nici unul, dar sa cistigam tot, la fel ca si pina acum". Si Ionel Ganea, cel care a ramas in istoria nationalei ca omul care a transformat penal- ty-ul contra Angliei la Euro 2000, a comentat: "Se spune ca arbitrii ne ajuta, pentru ca lumea e invidioasa pe rezultatele pe care le avem. Asta e cea mai buna dovada ca nu e cazul. Au fost citeva faze la care puteam primi lovituri de la 11 metri, ultima chiar la meciul cu Farul. Nu imi pare rau, eu sint oricum speci- alizat pe goluri din actiune".

Nici Otelul si nici SC Vaslui n-au avut

Spre deosebire de dinamovisti, Steaua a beneficiat pina acum, de sase lovituri de la 11 metri, transformate cinci de Dica si una de Bostina. Asta l-a ajutat pe Dica sa ajunga in fruntea clasamentului golgeterilor, alaturi de Ganea, care a marcat si el noua goluri, toate insa din actiune. In clubul echipelor fara penalty-uri se mai afla Otelul Galati si SC Vaslui.

Letonii vin pe 22 noiembrie

Deniss Romanovs si Maris Smirnovs vor ajunge in Romania la sfirsitul lunii viitoare. Cei doi isi incheie contractele cu echipa de care apartin, FK Ditton Daugavpils, si se vor prezenta pe 22 noiembrie la antrenamentele conduse de Mircea Rednic.

A revenit Mihut

La antrenamentul de ieri a participat si Dorin Mihut, revenit dupa o leziune fibrilara. El se accidentase inainte de meciul retur cu Xanthi. Altfel, la sedinta de pregatire s-au prezentat si doi juniori, Pirv si Mindrusan, de la Cluj.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.