E mai mult decit un simplu antrenament. E ultimul inaintea meciului vietii, contra celei mai cunoscute echipe din lume. Meciul cu Real. Real Madrid.

La ora 17:00, cind este programat antrenamentul, pe terenul sase din Complexul Ghencea apar doar patru jucatori: Radoi, Iacob, Cristocea si Nesu. Ultimul are un imens bandaj pe genunchiul piciorului drept. Ploua marunt, dar accidentatii Stelei par mai dornici ca oricind sa alerge.

A venit Realul, dar ei vor vedea meciul din tribune. Pacat, poate data viitoare. Dupa fix o juma tate de ora ploaia se inteteste, semn ca pe teren au venit baietii care azi il vor marca pe Ronaldo, faulta pe Raul sau inscrie in poarta lui Casillas. Doamne ajuta! Sint mai degraba veseli decit ingindurat i, par pregatiti pentru cel mai important meci al carierei.

Dica si Paraschiv glumesc, Bostina zimbes te, Ghionea pare total detasat. Se formeaza perechile si incep sa paseze scurt, din prima, exact cum ar trebui sa se intimple si diseara pentru a le pune probleme galacticilor. Ploua torential, dar singurii deranjati de acest lucru par ziaristii, prezenti in numar extrem de mare pe margine, jucatorii fiind preocupati sa le iasa totul.

E singura sansa, dupa cum a subliniat si Oli, la conferinta de presa. Tehnicianul ii imparte pe jucatori in doua, unii fara veste, altii cu. In primul grup sint: Paraschiv, Ghionea, Bostina, Thereau, Oprita, Saban, Petre Marin, Panait. Dincolo, Dica, Badea, Ovidiu Petre, G. Coman, Goian, Stancu, Nicolita, Baciu, Lovin, si Ochirosii.

Aceleasi pase scurte, aceleasi un-doi-uri in viteza. Oli continua sa dea indicatii privind translatia mingii care trebuie sa se faca cit mai repede in timpul meciului. Isi fac aparitia si jandarmii care anunta sfirsitul celor 15 minute deschise presei.

COSMIN OLAROIU: "Lui Capello i s-a cerut sa schimbe atitudinea echipei, el fiind un tip destul de exigent. Nu stiu daca va reusi sa se impuna in fata unor asemenea personalitati puternice"

Revista UEFA il lauda pe Carlos!

Noul numar al revistei editate de UEFA si dedicata exclusiv Champions League cuprinde si o pagina pentru Steaua, unde sint facute citeva greseli grosolane. De exemplu, cititorii revistei pot afla ca pe antrenorul ros-albastrilor, Cosmin Olaroiu, il cheama de fapt Olariou si este un fost jucator mediocru, sau, ca cel mai bun jucator stelist este Klemi Saban. De asemenea, surpriza si in ceea ce priveste organizarea defensiva a Stelei, care se bazeaza, conform UEFA, pe aportul portarului Carlos Fernandez! Totodata, Mirel Radoi este Raddi si apare ca titular alaturi de Iacob in caseta meciului cu Real, in timp ce Petre Marin este dat ca rezerva.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.